Citeşte în noul număr Business Magazin din 17 decembrie 2018

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 14 decembrie 2018 87 afişări

„Personalitatea anului: Unicornul“ este materialul de copertă pe care revista Business Magazin vi-l propune începând de luni, 17 decembrie 2018.

COVER STORY: Personalitatea anului: Unicornul

1 miliard de dolari este valoarea bifată anul acesta de companiile eMAG şi UiPath, iar fraţii Pavăl au anunţat înfiinţarea unei noi companii cu un capital social de un miliard de euro, motiv pentru care am ales personalitatea anului: Unicornul.


RETROSPECTIVĂ: 111 evenimente pe care Business Magazin nu le-a ratat în 2018

 


MANAGEMENT: Nuclearelectrica, investiţia de la bursă ratată în 2018. Dar unii brokeri spun că trenul pentru 2019 încă nu a plecat


ANALIZĂ: Cel mai bun an pentru turism


DIGITALIZARE: Banking sub nume de cod

 


Începând din 17 septembrie 2012, revista Business Magazin se distribuie în exclusivitate în reţelele Inmedio şi Relay sau pe bază de abonament.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.