Citeşte gratuit varianta e-paper a catalogului 100 cei mai admiraţi CEO 2016

Autor: Florin Casota Postat la 01 noiembrie 2016 213 afişări

Citeşte gratuit varianta e-paper a catalogului 100 cei mai admiraţi CEO 2016

Business Magazin a lansat ediţia e-paper a catalogului 100 cei mai admiraţi CEO 2016. Poţi citi gratuit catalogul aici. Avantajul acestei variante este că ai acces la el oricând de pe desktop, laptop, tabletă sau smartphone. 

Catalogul are ca scop recunoaşterea performanţelor a celor 100 CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea în cadrul companiei dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Jurnaliştii BUSINESS Magazin selectează 250 de manageri cu renume, care au construit sau administrează afaceri de succes în România. Câştigătorii au fost desemnaţi pe baza voturilor celor 250 de CEO de la multinaţionale cu afaceri de miliarde şi până la companii de software mici, dar respectate în domeniul lor de activitate. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.