Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală

Autor: Tiberiu Sabo Postat la 19 aprilie 2024 19 afişări

Medicul Cătălin Cîrstoiu, propus de coaliţia PSD-PNL la Primăria Capitalei, a arătat vineri că nu-şi doreşte să facă administraţie politică în Bucureşti. El nu a renunţat la cursa electorală.

Cîrstoiu: Nu am vrut niciodată să fac administraţie politică în Capitală

”Eu am vrut să fac o administraţie publică în Bucureşti mizând pe un sprijin politic stabil în Consiliul General al Capitalei. Nu am vrut niciodată să fac o administraţie politică în Capitală”, a arătat Cătălin Cîrstoiu vineri, într-o conferinţă de presă.

Cât despre cele legate de suspiciunea de incompatibilitate în ceea ce-l priveşte, acesta a afirmat că ”doar o instituţie poate emită un raport care să constate acest lucru, adică Agenţia Naţională de Integritate”.

Cîrstoiu nu a renunţat la cursa pentru Primăria Capitalei, afirmând că mandatul său de candidat este pe masa coaliţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîrstoiu,
candidatură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.