Ciolacu: În planul Biden de scoatere a Americii din criză sunt măsuri similare cu propunerile PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 26 februarie 2021 32 afişări

În planul Biden de scoatere a Americii din criză sunt măsuri similare cu propunerile PSD, susţine Marcel Ciolacu: „Oare preşedintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei?”.

Ciolacu: În planul Biden de scoatere a Americii din criză sunt măsuri similare cu propunerile PSD

„Aşa arată planul Biden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susţinute şi prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noştri în aceste zile. Oare preşedintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei? Oare democraţii americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

El apreciază că programul PSD este răspunsul corect pe timp de criză.

„Sunt sigur că premierul Cîţu, şcolit în Statele Unite, va ieşi azi şi va da de pământ cu socialiştii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerităţii”, conchide Ciolacu.

El postează şi o imagine în care sunt trecute măsurile din planul Biden.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciolacu,
biden,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.