Cine vine la mare ca să facă trafic de droguri

Postat la 26 iulie 2014 217 afişări

Mai multe persoane au fost prinse în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, având asupra lor droguri de risc sau de mare risc, în staţiunea Mamaia. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.

Cine vine la mare ca să facă trafic de droguri

În noaptea de 25 spre 26 iulie, poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului de droguri în staţiunea Mamaia. Pe numele a 6 persoane au fost întocmite dosare penale pentru deţinere de droguri de risc sau de mare risc, fiind cercetate în continuare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa.

Astfel, a fost depistat un bărbat, de 25 de ani, din Călăraşi, care avea asupra sa 3 comprimate ecstasy, iar două fete, de 18 şi 19 ani, din Râmnicu Vâlcea au fost prinse în flagrant având asupra lor câte un comprimat ecstasy.

Pe numele celor 3 au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu.

De asemenea, un bărbat, de 27 de ani, din Giurgiu, a fost prins în flagrant de poliţişti având la el o bilă de staniol care conţinea aproximativ 4 g. de canabis, iar un bărbat, de 31 de ani, din Bucureşti a fost depistat având asupra sa 2 ţigarete cu canabis, de circa 10 cm. lungime, confecţionate artizanal şi disimulate într-un pachet de ţigări.

Un alt bărbat, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins în flagrant, având asupra sa o ţigaretă cu canabis, de circa 10 cm. lungime, confecţionată artizanal.

Cei 3 bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

POLIŢIA ROMÂNĂ VĂ RECOMANDĂ:

Nu incercaţi droguri! Cândva veţi deveni în mod sigur dependent de ele!

Drogurile, atât cele de risc, cât şi cele de mare risc, acţionează asupra fizicului şi psihicului şi pot cauza afecţiuni grave şi chiar moartea!

Nu vă dovediti curajul sau barbăţia consumând droguri, ci doar că sunteţi o persoană slabă şi influenţabilă, faţă de care nimeni nu va avea respect sau compasiune!

Nu intraţi în relaţie cu plasatorii de droguri, indiferent cât de tentante sunt „atenţiile” (doze gratuite, bani, obiecte etc.)!

Nu acceptaţi intrarea în reţelele traficanţilor de droguri, oricâte avantaje aţi obţine! Gândiţi-vă la implicaţiile şi riscurile afacerilor cu droguri (şantaje, proxenetism), precum şi la durerea şi suferinţa provocată celor dragi!

Dacă aveţi un prieten consumator de droguri, îndrumaţi-l să ceară sprijinul familiei, profesorilor, medicului sau altor persoane care îl pot ajuta!

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-vine-la-mare-ca-sa-faca-trafic-de-droguri-12984164
12984164
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.