Cine sunt moştenitorii lui Richard Branson şi cu ce se ocupă ei

Autor: Ioana Matei Postat la 16 aprilie 2017 198 afişări

Richard Branson are doi copii, pe Sam şi pe Holly Branson.

Cine sunt moştenitorii lui Richard Branson şi cu ce se ocupă ei

Probabil că ei vor fi nevoiţi să împartă averea pe care o vor moşteni de la tatăl lor, dar acest lucru nu ar trebui să fie o problemă, în contextul în care grupul Virgin are peste 400 de companii, Sam este căsătorit cu o actriţă, descendentă a unei familii regale din Regatul Unit, Isabella Calthorpe. Holly este medic şi a lucrat în organizaţia caritabilă a grupului Virgin, ajutând compania să pună bazele unor clinici în Africa.

Richard Branson are o avere netă de mai mult de 5 miliarde de dolari, potrivit publicaţiei internaţionale Forbes. Îşi petrece majoritatea timpului într-un complex de lux în Insulele Virgine Britanice, pe care l-a cumpărat cu 180.000 de dolari în 1978.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.