Cine sunt cei DOI ROMÂNI răniţi în ATACUL TERORIST de la Londra. Detalii de ultimă oră despre starea victimelor

Postat la 23 martie 2017 7790 afişări

Cine sunt cei DOI ROMÂNI răniţi în ATACUL TERORIST de la Londra. Detalii de ultimă oră despre starea victimelor

 La un an de la atentatele de la Bruxelles, Europa trăieşte o nouă zi de teroare. Cel puţin cinci persoane au murit, iar alte 40 au fost rănite, printre care şi doi români, într-un atac terorist în centrul Londrei.  Un bărbat a intrat în oameni cu maşina pe Podul Westminster, apoi a atacat cu un cuţit un poliţist de la Parlamentul britanic. Agresorul a fost împuşcat mortal, el fiind unul dintre cele cinci decese confirmate de poliţie. Poliţistul, care nu era înarmat, a murit şi el în urma rănilor suferite.

Află aici cine sunt cei DOI ROMÂNI răniţi în ATACUL TERORIST de la Londra. Detalii de ultimă oră despre starea victimelor

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
atac,
londra,
romani

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.