Cine îi plăteşte lui Liviu Dragnea vizita oficială în Israel, acolo unde se află şi premierul Dăncilă

Postat la 25 aprilie 2018 132 afişări

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, se află miercuri şi joi în tr-o vizită oficială în Israel, la invitaţia premierului Benjamin Netanyahu, în aceeaşi perioadă aflându-se în vizită şi premierul Viorică Dăncilă. Potrivit programului, amândoi vor avea întrevederi cu şeful guvernului.

Cine îi plăteşte lui Liviu Dragnea vizita oficială în Israel, acolo unde se află şi premierul Dăncilă

”Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, se află în perioada 25-26 aprilie într-o vizită în statul Israel, la invitaţia Benjamin Netanyahu, premierul Israelului. în contextul aniversării în 2018 a 70 de ani de la stabilirea relaţiilor diplomatice româno-israeliene, precum şi a 70 de ani de la declararea independenţei statului Israel”, se arată într-un memorandum intern aprobat de conducerea Camerei Deputaţilor.

Potrivit documentului, Liviu Dragnea va avea convorbiri cu premierul israelian. ”Această acţiune are caracter parlamentar”, se mai menţionează în memorandumul intern.

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat suportarea cheltuielilor pentru transportul internaţional, cazarea, diurna, asigurări de sănătate şi contra accidentelor şi a cadourilor simbolice.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.