Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti

Postat la 24 octombrie 2020 62675 afişări

Cine este tânăra care vinde unele dintre cele mai scumpe locuinţe din Bucuresti

„Mania şi resentimentele nu o să-ţi folosească niciodată. Perseverenţa şi intuiţia te vor duce exact acolo unde-ţi doreşti. Nu fugi niciodată de tine şi fă-ţi timp să te asculţi!”, crede  Beatrice Dumitraşcu, VP Residential Sales & Marketing, One United Properties. Profilul ei a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

„Domeniul imobiliar este o provocare zilnică, ce implică un simţ al datoriei şi o perseverenţă fără margini. Orice tranzacţie imobiliară, indiferent de valoarea ei, orice recunoaştere a brandului pe care-l promovez reprezintă în fiecare zi o realizare profesională pentru mine”, descrie Beatrice Dumitraşcu modul în care se raportează la reuşitele din carieră în prezent.

În ceea ce priveşte diferenţele de gen, ea spune că în domeniul în care activează, a fi femeie oferă posibilitatea unei viziuni mai largi asupra pieţei de profil, provocărilor de zi cu zi, toate caracterizate de echilibru şi sinergie esenţiale în conducerea unei afaceri. „Femeile auexcelente abilităţi de comunicare şi persuasiune, iar diversitatea de gen în leadership demonstrează tocmai acest lucru.

Cu câţiva ani în urmă citeam un studiu care anticipa că femeile vor construi cea mai mare piaţă emergentă din lume. Eu cred că este vorba mai mult despre competenţele unei persoane şi atunci comparaţiile nu ştiu dacă ne sunt neapărat de folos”, crede Beatrice Dumitraşcu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marketing,
united,
refuz,
folosire,
timp,
femei,
imobiliare,
piata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.