Cine este şi cum arată nepoata lui Nicolae Ceauşescu - FOTO

Postat la 07 martie 2019 21018 afişări

Cine este şi cum arată nepoata lui Nicolae Ceauşescu - FOTO

Nepoata lui Nicolae Ceauşescu, Alexandra, are 21 de ani şi este studentă la Arhitectură. Tânăra este fiica lui Valentin Ceauşescu, unul dintre cei trei copii ai dictatorului.

 

Nicolae Ceauşescu a avut trei moştenitori, pe Valentin, Zoe şi Nicu, însă doar cel mai mare dintre aceştia mai trăieşte. Valentin, în vârstă de 68 de ani, are la rândul său doi copii, pe Daniel, din căsnicia cu Ionela Borilă şi pe Alexandra, din actualul mariaj cu Roxana.

Familia Ceauşescu duce o viaţă extrem de discretă, ei evitând ieşirile în public la evenimentele urmărite de presă. O singură dată au apărut fotografii cu Alexandra, pe vremea când era foarte mică. Atunci, părinţii au dus-o în vizită la mormântul bunicilor, Elena şi Nicolae Ceauşescu.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nicolae ceausescu,
copii,
arhitectura

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.