Cine este ROMATSA, regia de stat cu cel mai bine plătiţi angajaţi din România

Postat la 16 iulie 2015 605 afişări

Cine este ROMATSA, regia de stat cu cel mai bine plătiţi angajaţi din România

Cel mai bine plătiţi angajaţi din economia României au dat ieri peste cap transportul aerian dintr-o bună parte a Europei, în urma unei greve de două ore, organizate din cauza neînţelegerilor cu conducerea companiei.

Un angajat cu funcţia de controlor de trafic aerian are un salariu net de 21.000 de lei pe lună, aceasta fiind cea mai bine plătită profesie din România, potrivit datelor de la Institutul Naţional de Statistică. Cu toate acestea, o parte din controlorii de trafic aerian ai ROMATSA, regia autonomă de stat aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, au fost ieri, timp de două ore, în grevă de avertisment pentru că sindicatul nu s-a înţeles cu conducerea companiei privind negocierea unui nou contract colectiv de muncă.

Citiţi mai mult aici.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic aerian,
conducere
/actualitate/cine-este-romatsa-regia-de-stat-cu-cel-mai-bine-platiti-angajati-din-romania-14599128
14599128
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.