Cine este românul care vinde un litru de pălincă de cireşe amare cu 2000 de dolari

Postat la 15 ianuarie 2019 747 afişări

Un producător de distilate din Satu Mare vinde o pălincă veche de 17 ani de cireşe amare în glob de sticlă cu fir aurit, la un preţ de 2.000 de euro litrul, licoarea fiind inspirată de balada lui Ciprian Porumbescu, ”Crai Nou”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cine este românul care vinde un litru de pălincă de cireşe amare cu 2000 de dolari

Fondatorul firmei de produse distilate, Silviu Zetea, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că produsul se livrează doar la comandă, majoritatea clienţilor fiind din România.

 

”Valoarea unui produs nu stă numai în calitatea conţinutului, ci şi în ce anume simbolizează. Noi avem o pălincă veche de 17 ani, din cireşe amare, căreia i-am pus o poveste, simbolizând Balada lui Ciprian Porumbescu <Crai Nou> . Am denumit-o băutură pentru îndrăgostiţi, pentru ocazii rare sau de şemineu, conţinutul fiind unic.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
palinca,
sticla,
vanzare,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.