Cine este misteriosul Simon Roth, cel care va construi viitorul sediu al Renault din Bucureşti

Postat la 03 noiembrie 2016 148 afişări

Cine este misteriosul Simon Roth, cel care va construi viitorul sediu al Renault din Bucureşti

Simon Roth, 68 de ani este un om de afaceri de origine israeliană şi fondator al companiei Ganel Real Estate, care a construit mai multe centre logistice pe care le-a închiriat către Renault, cum este cel de la Oarja din apropiere de Piteşti. Acesta este cel mai mare depozit de piese al Renault, de unde se livrează componente pentru modelele Dacia şi cele pe platformă Dacia peste tot în lume. Construcţia are 65.000 mp şi are pe stoc 70.000 de tipuri de piese. 

În Europa Centrală şi de Est a investit în Ungaria începâd cu anul 1997, unde a dezvoltat un centru co­mercial de 40.000 mp şi unul de birouri de 20.000 mp.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.