Cine este grecul care a venit în echipa de conducere a Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 21 iunie 2016 256 afişări

Cine este grecul care a venit în echipa de conducere a Wizz Air

Compania aeriană low-cost Wizz Air Holding plc ("Wizz Air") a anunţat  o actualizare a echipei sale de conducere. George Michalopoulos a fost promovat în funcţia de chief commercial officer începând cu 1 septembrie 2016, rol din care va raporta către József Váradi, Chief Executive Officer.

 

Michalopoulos s-a alăturat Wizz Air în 2010, în calitate de head of pricing and revenue management, iar apoi în mai 2015 a fost promovat în funcţia de head of network development, scheduling and sales. Înainte de a face parte din echipaWizz, Michalopoulos şi-a construit cariera în domeniul managementului comercial şi al gestionării veniturilor la Flybaboo şi Blu-Express. George este cetăţean elveţian, britanic şi grec şi deţine atât licenţa, cât şi masterul în Ştiinţe şi Inginerie la Universitatea Stanford.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-grecul-care-a-venit-in-echipa-de-conducere-a-wizz-air-15502642
15502642
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.