Cine este fotomodelul care şi-a anunţat candidatura la Primăria Oradea

Postat la 05 aprilie 2016 370 afişări

Cine este fotomodelul care şi-a anunţat candidatura la Primăria Oradea

Absolventă a Facultăţii de Relaţii Internaţionale, Elena Sim este candidatul organizaţiei Bihor a Partidului România Unită (PRU) la Primăria Oradea. Aceasta este membră a PRU de un an, fără să fi fost înscrisă înainte într-un alt partid politic.

“Ce m-a determinat să aleg PRU? Este un partid naţionalist. Eu sunt foarte patriotă. Am fost plecată în atâtea alte locuri şi nu am rămas pe nicăieri, tot acasă mă întorc. Este un partid care mă reprezintă. Are valorile şi principiile după care trăiesc şi eu,” a spus Elena Sim, potrivit Agerpres.

Elena Sim, în vârstă de 39 de ani, a studiat în Oradea Relaţii Internaţionale şi Studii Europene în limba engleză, a fost şefă de promoţie, iar în prezent este masterand la European Studies, cu bursă de studii.

Cititi mai multe pe www.voceatransilvaniei.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-fotomodelul-care-si-a-anuntat-candidatura-la-primaria-oradea-15205397
15205397
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.