Cine este familia Moraru, noul patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Au afaceri de peste 18 milioane de euro

Postat la 26 iulie 2014 161 afişări

Valeriu Moraru, unul dintre cei mai bogaţi români, a anunţat joi că s-a înţeles cu şefii de la Rapid pentru preluarea clubului, urmând să devină acţionar unic. Împreună cu soţia sa, Violeta Moraru, Valeriu controlează companiile Perla Covasnei şi Azuga Waters, care au avut în 2012 afaceri cumulate de 73 de milioane de lei.

Cine este familia Moraru, noul patron al echipei de fotbal Rapid Bucureşti. Au afaceri de peste 18 milioane de euro

 "Astăzi ne-am înţeles. Urmează ca avocaţii să perfecteze actele şi în perioada imediat următoare vom semna. Nu mai am emoţii, e o bucurie că voi prelua Rapidul. Repet, nu am semnat încă actele. Voi prelua acţiunile de la toţi acţionarii. Voi fi unicul acţionar", a spus Moraru joi. El a mai promis că va investi la semnarea contractului suma de 500.000 de euro pentru cheltuielile urgente ale clubului.

Afacerea Azuga Waters este al doilea business important în care soţii Moraru se implică, ei fiind cunoscuţi în trecut prin intermediul afacerii cu bere Bere Azuga, pe care au vândut-o către Ursus Breweries în 2009, într-o tranzacţie estimată la 10 milioane de euro.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cine-este-familia-moraru-noul-patron-al-echipei-de-fotbal-rapid-bucuresti-au-afaceri-de-peste-18-milioane-de-euro-12984124
12984124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.