Cine este Eugen Gioancă, LĂUTARUL care îi ia locul lui Claudiu Manda în Senat

Postat la 23 iunie 2019 2722 afişări

Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel a afirmat că senatorul care i-a luat locul lui Claudiu Manda este lăutarul Eugen Gioană, pe care îl recomandă mai puţin vocea, ci mai degrabă prietenia cu acesta şi cu Olguţa Vasilescu, precum şi afacerile ilegale cu lemn.

Cine este Eugen Gioancă, LĂUTARUL care îi ia locul lui Claudiu Manda în Senat

„Înlocuitorul lui Manda în Senat este lăutarul Eugen Gioancă. Ce îl recomandă? Vocea şi talentul. Vocea mai puţin, talentul de a fi prieten cu Manda şi Olguţa şi afacerile ilegale cu lemn. Pe vremea când era şef al Ocolului Silvic, Eugen Geoanca a avut mai multe contracte cu firmele rudelor şi prietenilor, o adevărată caracatiţă a lemnului în Dolj, fiind şi demis după un control Romsilva. El e noul senator de Dolj. Prietenul clanului Manda-Olguţa. Tinerel, fără mustaţă, aşa cum îi zice şi cântecul, tocmai bun în epoca post-Dragnea”, a scris Adrian-Claudiu Prisnel, miercuri, pe Facebook.

Carmen Dima şi Eugen Gioancă, care au fost consilieri judeţeni PSD până acum, au depus, miercuri, jurământul de senator al României.

Eugen Gioancă, senator PSD ales supleant pe lista pentru alegerile parlamentare, a depus jurământul de investire în mandatul de senator de Dolj, ca urmare a vacantării locului lui Claudiu Manda, ales europarlamentar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
senat,
senator,
lemn,
recomandare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.