Cine ar câştiga alegerile în Bucureşti dacă mâine s-ar vota

Autor: Raluca Pancu Postat la 21 mai 2016 3409 afişări

Cine ar câştiga alegerile în Bucureşti dacă mâine s-ar vota

Cu două săptămâni înainte de alegeri, candidaţii au început bătălia nervilor. Primul sondaj scos pe piaţă înainte de alegerile locale din 5 iunie relevă care este candidatul care se află la mre distanţă de restul plutonului şi care ar câştiga alegerile detaşat dacă votul ar fi mâine.

Rezultatele fac parte dintr-o cercetare TNS realizată la comanda USB în perioada 13-18 mai pe 800 de respondenţi cu drept de vot din Bucureşti. Interviurile au fost realizate prin metoda CATI Computer Assisted Telephone Interviews. Studiul este reprezentaiv pentru populaţia Bucureştiului stratificată pe cote de gen, vîrstă educaţie şi sector. Datele nu au fost ponderate. Marja de eroare este de +/-3,5% la un nivel de încredere de 95%.

Află aici cine ar câştiga alegerile în Bucureşti dacă mâine s-ar vota

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alegeri,
bucuresti
/actualitate/cine-ar-castiga-alegerile-in-bucuresti-daca-maine-s-ar-vota-15352941
15352941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.