Cinci ceasuri de lux cu un preţ incredibil - GALERIE FOTO

Postat la 19 iunie 2014 1809 afişări

Platinum World Time, produs de Patek Philippe

Acest ceas costă 4 milioane de dolari. Cadranul afişează ora în format 24 de ore în diverse ţări. Este uşor de făcut diferenţa între noapte şi zi în zonele afişate.


Meteoris, produs de Louis Moinet

Acest ceas este produs dintr-o bucată de meteorit de pe lună, de aici venind şi numele. Materialele folosite au mai mult de două mii de ani vechime, iar cadrul este realizat din aur de 18 carate. Preţul este de 4,6 milioane de dolari.


Supercomplication, produs de Patek Phillipe

Atunci când a fost scos la licitaţie de Sotheby's, în 1999, ceasul celor de la Patek Phillipe a fost evaluat la 11 milioane de euro. Obiectul a fost produs pentru Henry Graves şi a necesitat patru ani de muncă. Ceasul este din 1932 şi este realizat din aur de 18 carate, având un mecanism în 24 de trepte.


201 carats, produs de Chopard

Ceasul în valoare de 25 de milioane este îmbogăţit cu diamante în formă de inimă, după cum urmează: trei diamante roşii de 15 carate, trei albastre de 12 carate şi trei argintii de 11 carate. În centru se află un diamant galben. În total, pe ceas se află 874 de diamante ce cântăresc 201 carate.


Joaillerie 101 Manchette, produs de Jaeger-LeCoultre

Acest ceas incredibil este în formă de brăţară şi are 576 de diamante şi un safir. Restul ceasului este realizat exclusiv din aur alb de 18 carate. Acest model nu a fost încă estimat.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cinci-ceasuri-de-lux-cu-un-pret-incredibil-galerie-foto-12794816
12794816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.