Cîmpeanu şi Teodorovici discută vineri proiectul de buget pentru 2016

Autor: Alexandru Moise Postat la 05 noiembrie 2015 96 afişări

Primul-ministru interimar, Sorin Cîmpeanu, l-a convocat, vineri, la Palatul Victoria, pe ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta proiectul legii bugetului de stat pentru 2016.

"Primul-ministru interimar Sorin Cîmpeanu se va întâlni, la Palatul Victoria, cu ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, pentru a discuta proiectul de buget pentru anul 2016", anunţă Biroul de presă al Guvernului.

Întâlnirea va avea loc la ora 10:00.

Joi, Sorin Cîmpeanu a condus prima reuniune a Cabinetului după desemnarea sa ca prim-ministru interimar al Guvernului.

"Întâlnirea a prilejuit trecerea în revistă a agendei guvernamentale din perioada următoare, cu accent pe nevoile legate de asigurarea îngrijirilor medicale de care trebuie să beneficieze răniţii din tragedia de la clubul Colectiv, precum şi finalizarea detaliilor tehnice ale legii bugetului pe anul 2016", menţionează Guvernul.

Începând de săptămâna viitoare, Executivul va intra în regimul normal de activitate, prima şedinţă ordinară de Guvern urmând a se desfăşura miercuri, la ora 12.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CÎMPEANU,
TEODOROVICI,
/actualitate/cimpeanu-si-teodorovici-discuta-vineri-proiectul-de-buget-pentru-2016-14875972
14875972
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.