CFR are pe masă trei oferte pentru modernizarea liniei de cale ferată ce trebuie să lege Gara de Nord de aeroportul Otopeni

Postat la 26 martie 2019 48 afişări

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a primit până luni trei oferte pentru proiectul Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord - Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti, Faza I, informează compania.

CFR are pe masă trei oferte pentru modernizarea liniei de cale ferată ce trebuie să lege Gara de Nord de aeroportul Otopeni

La licitaţia deschisă au depus oferte, în vederea atribuirii contractului sectorial de Proiectare şi Execuţie, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti, următorii operatori economici: Asocierea SC Arcada Company SA – SC ISPCF SA – DB Engineering & Conslting GMBH; Porr Construct SRL; Mapa INŞAAT VE TICARET A.Ş.

 

Valoarea totală estimată a contractului, care are o durată de 14 luni (2 luni pentru proiectare şi 12 luni pentru execuţie), este de 420.113.085 lei, fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din Fonduri de Coeziune şi Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gara de nord,
oferte,
cale ferata,
cfr

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.