CEO-ul de 26 de ani al unei companii de sute de milioane de euro dezvăluie cum trebuie să te porţi cu angajaţii mai în vârstă

Postat la 02 iulie 2019 660 afişări

CEO-ul de 26 de ani al unei companii de sute de milioane de euro dezvăluie cum trebuie să te porţi cu angajaţii mai în vârstă

Oscar Pierre este CEO şi cofondator al Glovo, una dintre cele mai mari aplicaţii de livrări din Europa, estimată la 730 de milioane de dolari.

 

Tânărul de 26 de ani, care locuieşte la Barcelona, a dezvăluit într-un interviu acordat Business Insider care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl faci atunci când conduci oameni mai în vârstă decât tine. "Trebuie să fii întotdeauna umil", a spus Pierre. "Aceasta este cheia. Sunt lucruri bune şi unele mai puţin bune atunci când eşti un CEO tânăr, dar cel mai important lucru este să fii întotdeauna umil şi să angajezi oameni mai pricepuţi decât tine".

 

CEO-ul Glovo a mai adăugat că este extrem de important să îţi cunoşti limitele, dar şi că lipsa de experienţă poate fi o bună ocazie pentru a deveni un lider mai flexibil.

 

Aplicaţia de servicii de livrare rapidă Glovo, lansată în 2015 în Barcelona şi prezentă acum în peste zeci de oraşe din Europa, este disponibilă din 2018 şi în Bucureşti, utilizatorii având posibilitatea de a cumpăra, de a primi şi a trimite orice doresc, în interval de maxim o oră, prin intermediul curierilor înscrişi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.