Cele mai stupide produse inventate vreodată – GALERIE FOTO

Autor: Matei Postat la 19 septembrie 2012 228 afişări

V-aţi întrebat vreodată câtă energie aţi economisi dacă nu ar trebui să vă amestecaţi ceaiul sau cafeaua sau să vă trageţi şosetele în fiecare dimineaţă?

Puteţi acum să aflaţi datorită unei serii de gadgeturi bizare create cu gândul la cei mai leneşi oameni şi lansate pe piaţă în SUA, potrivit dailymail.co.ok. De la frigidere care îţi toarnă berea până la papuci care şterg podeaua în timp ce mergi; inventatorii s-au gândit la cele mai inedite obiecte care să îi ajute să economisească cât mai mult timp.

Iar dacă mersul la sală te deprimă, poţi ca de acum înainte să porţi o centură care imită muşchii abdominali, pentru a nu mai fi nevoit să munceşti pentru ei

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gadget,
inventii,
produse
/actualitate/cele-mai-stupide-produse-inventate-vreodata-galerie-foto-10095582
10095582
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.