Cele mai spectaculoase imagini de la Turul Franţei – GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 11 iulie 2012 28 afişări

Este, în egală măsură, spectacol sportiv, eveniment de marketing şi scenariu dramatic; a 99-a ediţie a Turului Franţei la ciclism, aflat acum undeva la jumătatea competiţiei, se desfăşoară pe 3.497 de kilometri, în 20 de etape şi un prolog.

Prima săptămână aparţine drumurilor line, în a doua săptămână concurenţii au de-a face cu înălţimile Alpilor iar în cea de-a treia săptămână cu urcuşurile abrupte ale Pirineilor. Iar pe marginea drumului, milioane de fani, din Franţa, Belgia sau Elveţia vin să vadă spectacolul gratuit al unui dintre cele mai mari evenimente sportive în aer liber. Un grupaj de imagini spectaculoase adunate de Bopston.com.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cele-mai-spectaculoase-imagini-de-la-turul-frantei-galerie-foto-9845228
9845228
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.