Cele mai scumpe ceasuri aflate in acest moment pe piata (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 21 februarie 2011 141 afişări

Ceasurile sunt unul dintre accesoriile care pot spune foarte multe despre cel care le poarta, tocmai motivul pentru care multi sunt dispusi sa cheltuie sume fabuloase pentru un singur exemplar.

Pentru majoritatea, un ceas este un simplu accesoriu functional, categorie de consumatori care n-ar fi niciodata dispusi sa dea nici macar cateva mii de euro, daramite zeci sau chiar sute de mii de euro pentru un asemenea obiect, echivalentul salariului poate chiar pe mai multi ani.

Altii ar plati oricat pentru un ceas, sume care ajung chiar si la milioane de euro. Aici nu este insa vorba despre ceasurile clasificate drept cele mai scumpe din lume, care au pietre pretioase si de cele mai multe ori sunt produse in serie limitata, ci despre ceasuri scumpe care pot fi oricand cumparate de oamenii cu bani din magazinele de lux.

Prin urmare, pretul se invarte in jurul zecilor sau sutelor de mii de euro, iar ceasurile nu au diamante sau alte pietre pretioase.

Sursa: BusinessInsider

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ceasuri,
accesorii,
bani
/actualitate/cele-mai-scumpe-ceasuri-aflate-in-acest-moment-pe-piata-galerie-foto-8000010
8000010
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.