Cele mai puternice MAŞINĂRII de război ale SUA şi Rusia. Cine câştigă lupta?

Postat la 12 octombrie 2015 4027 afişări

Plasându-se din nou de părţi diferite ale baricadei, consensul la care cele două state întârzie să ajungă aminteşte de ceea ce a luat sfârşit în urmă cu prea puţin timp pentru a apărea din nou – Războiul Rece.

Cele mai puternice MAŞINĂRII de război ale SUA şi Rusia. Cine câştigă lupta?

Amplificarea conflictului sirian, cauza celui mai mare val de imigranţi din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial, a fixat pe agenda politică a celor mai mari puteri din lume un nou obiectiv: oprirea războiului din Siria. Întâlnirile şi discuţiile de multe ori în dezacord ale celor mai influenţi lideri politici de la nivel global au condus, în ultimele două săptămâni, spre unul dintre cele mai acide schimburi de replici dintre Statele Unite şi Rusia. Plasându-se din nou de părţi diferite ale baricadei, consensul la care cele două state întârzie să ajungă aminteşte de ceea ce a luat sfârşit în urmă cu prea puţin timp pentru a apărea din nou – Războiul Rece.

Cele mai puternice MAŞINĂRII de război ale SUA şi Rusia. Cine câştigă lupta? 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
razboi,
rusia,
castigare,
lupta
/actualitate/cele-mai-puternice-masinarii-de-razboi-ale-sua-si-rusia-cine-castiga-lupta-14825497
14825497
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.