Cele mai ciudate sporturi de iarna din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 26 ianuarie 2011 380 afişări

Prin vacanta de iarna, cei mai multi dintre iubitorii de zapada inteleg o saptamana la schi intr-o statiune montana din lume. Pentru unii inseamna insa sporturi neobisnuite, in conditii extreme.

In mod traditional, vacanta de iarna a devenit asociata cu schiatul inclusiv in Romania, de unde pleaca anual spre tari precum Austria si Franta cateva sute de mii de oameni.

Dincolo de acest sport, amatorii de adrenalina se orienteaza tot mai mult spre sporturi extreme, neobisnuite, pe care nu oricine le poate practica. Printre ele se numara o baie in ape cu temperaturi mult sub zero grade Celsius sau pescuitul de rechini la copca.

SURSA: BCC.COM

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sporturi,
iarna,
vacanta
/actualitate/cele-mai-ciudate-sporturi-de-iarna-din-lume-galerie-foto-7921840
7921840
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.