Cel puţin un mort şi aproape 900 de răniţi în urma ninsorilor din estul Japoniei

Postat la 15 ianuarie 2013 7 afişări

Ninsorile puternice înregistrate luni în estul Japoniei au provocat moartea cel puţin unei persoane şi rănirea altor 891, în special din cauza derapajelor automobilelor şi alunecărilor, potrivit unui bilanţ actualizat la prânz, prezentat de postul public de televiziune NHK.

Un bilanţ anterior anunţa un mort şi alţi 463 de răniţi.

În regiunea Tokyo, numeroase automobile şi pietoni din capitală au fost blocaţi de către aceste puternice ninsori, nefiind obişnuiţi cu asemenea vreme rea.

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a murit în provincia Nagano (centru) în timp ce deszăpezea în faţa casei, a precizat NHK.

Cel puţin un alt deces a fost raportat în urma unor accidente rutiere, fără ca acestea să fie neapărat imputate condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Japonia,
ninsori,
răniţi
/actualitate/cel-putin-un-mort-si-aproape-900-de-raniti-in-urma-ninsorilor-din-estul-japoniei-10467390
10467390
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.