Cel mai trist destin! Situaţia şocantă în care a ajuns eroina României. De la portarul erou al echipei naţionale la ”vânzătoare în Zalău”

Postat la 07 septembrie 2018 387 afişări

Cel mai trist destin! Situaţia şocantă în care a ajuns eroina României. De la portarul erou al echipei naţionale la ”vânzătoare în Zalău”

Talida Tolnai, una dintre cele mai bune jucătoare ale României din ultimul deceniu, a ajuns ”vânzătoare în Zalău!”, după cum a titrat ziarul local ”Ziarul de Zalău”. Parcursul portarului care în 2010 a făcut un turneu fabulos la Campionatul European este total neaşteptat.

 

”O fostă medaliată cu bronz la Campionatul European de Hanbal din 2010 a ajuns vânzătoare în Zalău. Încă de la început vreau să clarificăm un lucru. Nu suntem împotriva unei persoane care munceşte indiferent de felul muncii sau unde îşi desfăşoară activitatea zilnică. Fiind vorba de o sportivă foarte valoroasă pe care a dat-o Sălajul nu putem trece cu vederea acest lucru.

Fosta handbalistă Talida Tolnai lucrează de câteva săptămâni la o firmă care se ocupă cu cadouri personalizate. Într-un fel, fiecare om de pe acest pământ trebuie să căştige o bucată de pâine dar totuşi, nu ne explicăm cum a decăzut aşa mult valoroasa sportivă”, a semnalat Ziarul de Zalău.

Talida Tolnai juca în urmă cu 3 ani la CSM Bucureşti, punând umărul la primul titlu al clubului din capitală, alături de nume mari precum Linnea Torstensson, Carmen Martin, Oana Manea, Cristina Vărzaru şi Ana Paula Rodrigues. La finalul sezonului, CSM Bucureşti s-a despărţit de Tolnai, iar portarul a ”dispărut” complet de pe radarul handbalului.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
zalau,
portar,
echipa nationala,
erou,
ziar,
campionat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.