Cel mai prost din curtea şcolii

Autor: Andrei Luca POPESCU Postat la 24 mai 2016 57320 afişări

Cel mai prost din curtea şcolii

Vestea a picat ca un fulger în seara de duminică, când ziariştii de serviciu nu aveau altă treabă decât să se citească şi să se privească între ei, scremând câte o ştire. Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit într-un accident de maşină. Apoi, în decurs de câteva ore, am rămas din ce în ce mai singur pe această planetă. Eşti un prost băi, tu nu vezi că doar Poliţia mai ia în calcul varianta unui accident, maximum deliberat-sinucigaş? L-au executat, l-au omorât. Doar căcăcioşii mai prudenţi s-au băgat la un „împins spre sinucidere”, iar ăi mai şugubeţi doar s-au întrebat cine „l-a sinucis”. Cine? Cum? Când? De ce? Ai rămas ultimul Moromete din sat, care se întreabă nătâng chiar şi a doua zi, când marii criminalişti ai Facebook-ului sunt deja ironici-distanţi, uitând ce bălării postau cu doar 12 ore înainte: „Pe ce te bazezi?”

Citeste aici scenariul pe care aproape despre moartea patronului Hexi Pharma despre care nimeni nu a avut curaj sa vorbeasca pana acum

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancheta,
condrea,
hexi
/actualitate/cel-mai-prost-din-curtea-scolii-15364822
15364822
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.