Cel mai nou pol imobiliar din Bucureşti. Zona care va exploda în Capitală

Postat la 18 martie 2019 2728 afişări

Primăria Sectorului 4 a depus ce­rere pen­tru elaborarea unui Plan Ur­ba­nistic Zonal pentru terenul vi­ran de pe calea Văcăreşti, una din­tre marile zone din Capitală cu po­tenţial pentru dezvoltare imobiliară, dar care este abandonat.

Cel mai nou pol imobiliar din Bucureşti. Zona care va exploda în Capitală

„Serviciul Cadastru şi Fond Funciar din cadrul Primăriei Sectorului 4 al Municipiului Bucu­reşti efectuează o analiză în privinţa regi­mului de proprietate pentru acea zonă“, au spus reprezentanţii Primăriei Sectorului 4 care nu au precizat cine sunt proprietarii tere­nurilor şi care va fi destinaţia exactă a spaţiului.

 

Zona este una cu indicativul CB3, adică din subzona polilor urbani principali alături de zone precum Berceni, Barbu Văcărescu, Colentina sau Orhideelor.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
capitala,
imobiliare,
explozie,
sector

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.