Cel mai mare showroom de uşi de garaj din România

Autor: Alexandra Nicu Postat la 19 noiembrie 2013 126 afişări

MCA Grup România a deschis la Timişoara cel mai mare showroom de uşi de garaj şi rulouri pentru ferestre. Cu o suprafaţă de peste 400 de metri pătraţi, showroom-ul a necesitat o investiţie de 70.000 euro.

Cel mai mare showroom de uşi de garaj din România

Printre produsele MCA expuse se numără şi sisteme de închidere automatizată - uşi de garaj secţionale, grilaje metalice, automatizări pentru porţi şi termo-storuri (rulouri exterioare), copertine, pergole şi sisteme de umbrire.

“Ne-am propus să arătăm aici diversitatea, calitatea, flexibilitatea în a produce şi integra

o mare varietate de configuraţii ale produselor noastre. Este cel mai complex showroom

din România şi este dedicat atât clienţilor finali, arhitecţilor, proiectanţilor, precum şi distribuitorilor MCA. Aceştia vor putea arăta clienţilor proprii produsele pe care ei le pot furniza prin intermediul nostru”, a declarat Ciprian Oprea, directorul general al MCA Grup, în cadrul evenimentului de deschidere.

MCA Grup are o experienţă de 15 ani în România şi este cea mai mare fabrica de profil din zona Balcanilor. rezidenţiale). Grupul a încheiat anul 2012 cu afaceri de 8,2 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-mare-showroom-de-usi-de-garaj-din-romania-11707087
11707087
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.