Cel mai mare premiu din istoria Joker a fost ridicat de o pensionară din Timişoara

Autor: Roxana Alexe Postat la 30 octombrie 2014 200 afişări

O pensionară din Timişoara, pasionată de agricultură, şi-a ridicat premiul de peste 16,8 milioane de lei, câştigat în 16 octombrie la Joker, anunţă Loteria Română.

"Câştigătoarea este o pensionară din Timişoara, pasionată de agricultură, jucatoare fidelă la toate jocurile loto. După cum a mărturisit, emoţiile o impiedică să urmăreasca în direct tragerile loto, prin urmare, a verificat numerele câştigătoare pe internet, aşa cum face de obicei", se arată în comunicatul de joi al instituţiei.

Femeia, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea, şi-a ridicat, joi, banii de la sediul Loteriei Române. Ea a câştigat cel mai mare premiu din istoria Joker, de peste 16,8 milioane de lei, după ce a completat două variante simple la Joker şi o variantă la Noroc Plus, preţul biletului fiind de doar 7,7 lei.

Marele premiu la categoria I a jocului Joker, în valoare de 16.845.971 lei, a fost câştigat după ce au fost extrase numerele - 1, 12, 31, 6, 24 şi jokerul 5. Numerele au fost ghicite de un singur jucător, care a depus biletul norocos la agenţia 35-049 din Timişoara.

Premiul categoriei I la Joker nu mai fusese câştigat din 31 mai 2013. Un bărbat din Panciu, judeţul Vrancea, a câştigat atunci un milion de euro.

Cel mai mare premiu din istoria Loto 6/49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câştigat la 14 iulie 2013.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JOKER,
PREMIU,
PENSIONARĂ,
loto,
castigator joker
/actualitate/cel-mai-mare-premiu-din-istoria-joker-a-fost-ridicat-de-o-pensionara-din-timisoara-13480030
13480030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.