Cel mai bun hotel din lume, unde clienţii sunt tratati regeşte - GALERIE FOTO

Postat la 10 iulie 2015 1018 afişări

Hotelul Oberoi Udaivilas a fost declarat cel mai bun hotel din lume de către publicaţia Travel+Leisure, scrie Business Insider.

Hotelul aflat în oraşul Udaipur din statul indian Rajasthan a fost creat să semene cu un palat tradiţional indian, dar care întruchipează, cu siguranţă, luxul unui palat veritabil.

Oberoi Udaivilas prezintă un decor romantic, tradiţional, cu dotări de lux, precum piscine private, spa şi servicii de majordor. Hotelul este o desţinatie de neratat pentru cei care-şi pot permite. Preţurile pentru o camera începând de la 350 de dolari pe noapte.

Podiumul celor mai bune hoteluri din lume este completat de Castello di Casole din Toscana, Italia urmat de Ashford Castle din Irlanda.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-bun-hotel-din-lume-unde-clientii-sunt-tratati-regeste-galerie-foto-14569112
14569112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.