Cel mai bogat om din Ucraina a cumparat cel mai scump apartament din Anglia - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 19 aprilie 2011 39 afişări

Rinat Akhmetov, 44, cel mai bogat om din Ucraina a cumparat unul dintre cele mai scumpe apartamente din Marea Britanie, care se afla in cadrul complexului One Hyde Park, pentru suma de 136 de milioane de lire sterline.

Cu o avere estimata la 10 miliarde de lire sterline facuta din investitiile in otel si din minerit, Rinat Akhmetov planuieste renovari de peste 60 de milioane de lire pentru noua sa achizitie, un penthouse care are trei etaje, scrie dailymail.co.uk.

Cladirea in care se gaseste apartamentul este dotata cu cinema privat, are o piscina de 21 de metri patrati, sauna, sala de fitness, teren de golf, portar si room service. Cea mai ieftina locuinta din cladirea de 30 de etaje este o garsoniera care costa 33 de milioane de lire sterline.

Sursa:dailymail.co.uk

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ucraina,
apartament,
Anglia,
Rinat Akhmetov
/actualitate/cel-mai-bogat-om-din-ucraina-a-cumparat-cel-mai-scump-apartament-din-anglia-galerie-foto-8171894
8171894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.