Cei 15.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia vor primi cota de 10 tone de cărbune, inclusiv cei care urmează să fie concediaţi

Postat la 20 august 2016 109 afişări

Toţi cei aproximativ 15.000 de angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia (CEO), inclusiv cei care urmează să fie concediaţi în luna septembrie, vor primi şi în acest an cota de cărbune, potrivit deciziei luate, vineri, de Comisia Mixtă Administraţie-Sindicate a Complexului, după 7 luni de negocieri.

Angajaţii CEO au posiblitatea să primească şi contravaloarea în bani a cărbunelui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

După şapte luni de negocieri, în şedinţa care a avut loc vineri, la sediul Diviziei Miniere a CEO, s-a stabilit ca toţi minerii şi energeticienii din CEO să beneficieze, în perioada următoare, de cota de cărbune solicitată de sindicate administraţiei companiei de stat, deşi aceasta nu este prevăzută în contractul colectiv de muncă.

Fiecare angajat ca primi câte 10 tone de cărbune. 5.400 de salariaţi au solicitat produsul în natură, în timp ce ceilalţi doresc primirea contravalorii acestuia în bani.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CEO,
COTĂ CĂRBUNE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.