Cea mai mare greşeală pe care o fac bărbaţii atunci când cumpără pantofi

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 03 februarie 2016 1693 afişări

Cea mai mare greşeală pe care o fac bărbaţii atunci când cumpără pantofi

Potrivirea e totul atunci când vine vorba de costume, cămăşi, pantaloni sau jachete. Dar acest lucru e valabil şi în vazul pantofilor, chiar dacă de multe ori ignorăm acest lucru.

 

Bărbaţii cumpără în mod frecvent pantofi care au altă măsură decât cea potrivită, iar acest lucru se întâmplă pentru că aceştia iau în calcul doar lungimea pantofului, nu şi lăţimea, scriu cei de la Business Insider.

 

"Bărbaţii poartă, de obicei, pantofi prea mari", spune Ryan Stowe, consultant în cadrul magazinului de profil Allen Edmonds. "Nu înţeleg importanţa lăţimii, vedem acest foarte des."

 

Atunci când ia măsurile pentru o pereche de pantofi pe comandă, Stowe foloseşte mai multe dimensiuni, astfel încât obiectul vestimentar să vină perfect pe picior. Oamenii, crede Stowe, realizează cât de important este acest aspect: "Un pantof care nu are dimensiunile corecte nu va ţine mult şi nici nu va fi prea confortabil de purtat."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-mare-greseala-pe-care-o-fac-barbatii-atunci-cand-cumpara-pantofi-15028623
15028623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.