CEA MAI MARE berărie din sud-estul Europei s-a deschis în Parcul Herăstrău. Cum arată Berăria H, în care trei antreprenori români au investit 3 milioane de euro - FOTO

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 12 septembrie 2014 177 afişări

Trei antreprenori români, printre care şi şeful eMAG, Iulian Stanciu, au investit circa 3 milioane euro în Berăria H, situată în Pavilionul H din parcul Herăstrău, care a fost deschisă vineri.

Potrivit unui comunicat al companiei, Berăria H are o capacitate de aproximativ 2.000 de locuri în interior şi 1.000 de locuri în exterior.

Amenajările localului au durat aproximativ 7 luni şi au fost angajate aproximativ 120 de persoane.

"Cochetez cu ideea de a deschide acest local de aproximativ doi ani, însă momentul în care am găsit spaţiul fostului Pavilion H am ştiut că este ceea ce căutam. Aş spune că ambiţia noastră este să facem cea mai tare berărie din sud-estul Europei, care va fi şi cea mai mare", a declarat Vlad Dumitru, administrator şi acţionar al Berăriei H.

El a arătat că mai mult de jumătate din investiţia de 3 milioane de euro provine dintr-un împrumut contractat de la Volksbank.

Berăria se adresează în principal persoanelor cu venituri mici şi medii, cea mai ieftină bere fiind 6-7 lei.

Berăria H este situată în Pavilionul H din Parcul Herăstrău, care până în februarie a găzduit magazine de haine şi de alimente. Clădirea este deţinută de Băneasa Investments, firmă controlată de Puiu Popoviciu, care are şi centrul comercial Băneasa Shopping City.

Dumitru nu a dezvăluit cuantumul chiriei pentru acest spaţiu.

Potrivit datelor de la Registrul Comerţului acţionarii societăţii Berăria H sunt: Vlad Dumitru - 50%, Iulian Stanciu - 25% şi Maria Ioana Iancu - 25%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BERĂRIA H,
INVESTIŢIE,
/actualitate/cea-mai-mare-berarie-din-sud-estul-europei-s-a-deschis-in-parcul-herastrau-cum-arata-beraria-h-in-care-trei-antreprenori-romani-au-investit-3-milioane-de-euro-foto-13257261
13257261
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.