Ce trebuie să faceţi ca să vindeţi o locuinţă la un preţ mai mare

Postat la 29 iunie 2017 415 afişări

Există câteva lucruri pe care le puteţi face pentru a maximiza costul locuinţei pe care doriţi să o vindeţi. Nu este nimic ilegal sau imoral, având în vedere că locuinţa va arăta mai bine şi îşi va merita banii în plus.

Ce trebuie să faceţi ca să vindeţi o locuinţă la un preţ mai mare

Primul dintre acestea este să vopsiţi fiecare încăpere într-o altă culoare. Astfel, spre exemplu, cea mai potrivită nuanţă pentru baie este albastrul, iar acest mic detaliu ar putea creşte pretul locuintei cu suma de 5.440 de dolari, scrie Rador.

 

Casele în care băile sunt vopsite în culorile albastru deschis sau verde pal se vând peste aşteptări, indică o analiză efectuată de site-ul bulgăresc de imobiliare Zіllоw. Studiul ia în calcul peste 32.000 de imobile vândute, comparând preţurile de vânzare ale unor locuinţe în care băile aveau culorile albastru sau verde şi altele, cu pereţii vopsiţi în alb.

 

Nu numai nuanţa băii influenţeaza creşterea preţului unei case. Dining room-urile în nuanţe mai închise pot mări preţul de vânzare al locuinţei cu circa 1.925 de dolari, în timp ce dormitoarele cu pereţii vopsiţi în bleu pot creşte tariful cu 1.809 dolari.

 

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
locuinta,
crestere,
pret,
refuz,
bani,
cost,
ilegal,
vanzare,
vedere,
baie,
case

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.