Ce spune poliţia română, despre presupusa evadare a lui Radu Mazăre din închisoarea din Madagascar

Postat la 17 mai 2019 906 afişări

Reprezentanţii Poliţiei Române precizează, vineri, în contextul informaţiei prezentate de postul România TV privind presupusa evadare a lui Radu Mazăre, că la nivelul poliţiei nu a fost transmisă nicio informare oficială în acest sens.

Ce spune poliţia română, despre presupusa evadare a lui Radu Mazăre din închisoarea din Madagascar

„În referire la aspectele apărute în spaţiul public, cu privire la evadarea persoanei urmărite internaţional, Radu Ştefan Mazăre, facem precizarea că la nivelul Poliţiei Române nu s-a primit nicio informare oficială în acest sens”, se arată în informarea transmisă de reprezentanţii Poliţiei Române.

Precizările vin după ce, vineri seară, postul de televiziune România TV a prezentat informaţia potrivit căreia fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, ar fi evadat din închisoarea din Madagascar.

Poliţia Română a demarat formalităţile necesare aducerii în ţară a lui Radu Mazăre, fiind constituită o escortă, astfel încât fostul primar al Constanţei ar urma să fie adus în ţară luni, 20 mai, informează IGPR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politie,
politia romana,
radu mazare,
evadare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.