Ce se întâmplă cu vânzarea Telekom în România. Ce se va întâmpla cu clienţii

Postat la 27 septembrie 2019 544 afişări

Ce se întâmplă cu vânzarea Telekom în România. Ce se va întâmpla cu clienţii

Gigantul francez Orange, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de telecom din Europa, ar fi agreat în linii mari cu rivalii de la OTE/Deutsche Telekom detaliile achi­ziţiei operaţiunilor fixe (fostul Rom­telecom) din cadrul grupului Telekom România, în timp ce negocierile pentru vânzarea diviziei mobile (fostul Cosmote) ar fi încă în plină desfăşurare în condiţiile în care structura tranzacţiei se anunţă a fi una complexă iar echipa miliardarului oră­dean Zoltan Teszari îşi confirmă, reputaţia de partener epuizant de discuţii, au declarat pentru ZF surse din piaţa de telecom.

Pe segmentul de comunicaţii fixe, Orange şi Deutsche Telekom ar fi agreat în linii mari detaliile tranzacţiei, dar lucrurile nu avansează în principal pentru că administraţia de la Bucureşti a amânat să ofere răspunsuri clare la o serie de întrebări puse de Paris înainte de a merge înainte cu o achiziţie de sute de milioane de euro, care se va adăuga unei facturi similare şi pentru licitaţia 5G. Francezii chiar îşi doresc să per­fec­teze tranzacţia, zeci de oameni lu­crând la Bucureşti şi Paris pentru per­fec­tarea de­taliilor, interesul fiind transmis direct ad­ministraţiei chiar şi de preşedintele Orange Stephane Richard, conform surselor ZF.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
vanzare,
clienti,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.