Ce se întâmplă cu programul Prima Casă. Noi informaţii de la Finanţe pentru toţi cei care vor să îşi cumpere o locuinţă

Postat la 14 septembrie 2016 1141 afişări

Ministerul Finanţelor a venit cu o nouă propunere legată de Prima Casă...

Ce se întâmplă cu programul Prima Casă. Noi informaţii de la Finanţe pentru toţi cei care vor să îşi cumpere o locuinţă

De la începutul anului şi până la 31 iulie 2016 au fost acordate 23.515 de garanţii în valoare totală de 2,16 mld. lei. De la lansarea programului Prima casă, în 2009, şi până la finalul lui iulie 2016, au fost acordate în total 195.905 de garanţii în valoare totală de 16,7 mld. lei.

"Aşa cum am anunţat, venim în ajutorul românilor care vor să cumpere o locuinţă. Programul Prima Casă a fost estimată în funcţie de volumul solicitărilor aflate în diverse stadii de aprobare şi de pre-aprobare, care exced disponibilul de plafon existent”, afirmă Anca Dragu, ministrul Finanţelor.

Vedeţi AICI Ce se întâmplă cu programul Prima Casă. Noi informaţii de la Finanţe pentru toţi cei care vor să îşi cumpere o locuinţă

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
plafon,
prima casa,
finante,
minister

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.