Ce salariu lunar a încasat Gabriela Firea în funcţia de Primar General

Postat la 17 ianuarie 2019 17337 afişări

Ce salariu lunar a încasat Gabriela Firea în funcţia de Primar General

Gabriela Firea a avut în 2017 un salariu de 119.000 de lei, adică aproximativ 10.000 de lei pe lună, potrivit celei mai recente declaraţii de avere publicată pe site-ul PMB. Acest salariu a fost încasat în funcţia de Primar General al Municipiului Bucureşti 

 

Potrivit aceleiaşi declaraţii de avere, Gabriela Firea deţine bijuterii din aur, metale preţioase şi tablouri care însumează 240.000 de euro. Firea mai deţine şase terenuri, dintre care trei intravilane, unul extravilan şi două forestiere, la care primarul deţine o cotă parte. În ceea ce priveşte autoturismele, Gabriela Firea declară că deţine o singură maşină, marca Mercedes, cumpărată în anul 2010.

 

În comparaţie, Emil Boc - care şi-a publicat deja declaraţia de avere aferentă anului trecut - a obţinut în 2018 un venit anual de 150.240 de lei de la instituţia pe care o conduce şi 57.696 lei de la Universitatea Babeş-Bolyai. Potrivit actului publicat pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, Emil Boc Familia Boc are un cont în bancă de 309.000 lei, unul în euro cu suma de 3.000 de euro şi unul cu 6.000 de dolari americani.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
salariu,
primar,
functie,
general,
incasari,
detinere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.