Ce s-a intamplat pe internet in 2010?

Postat la 17 ianuarie 2011 74 afişări

Multe mailuri, retele sociale, clipuri video, poze si site-uri noi. Asa ar putea fi descrisa activitatea celor aproape doua miliarde de utilizatori de internet din lume anul trecut.

Anul trecut au fost trimise in total 107 de trilioane de mailuri, adica in medie 294 de miliarde de mesaje in fiecare zi, potrivit unor statistici publicate de Pingdom, un serviciu de monitorizare a internetului. E adevarat, majoritatea au fost mesaje de tip spam, mai exact 89%, ceea ce inseamna un numar de 262 de miliarde de spam-uri trimise zilnic in 2010.

Mailurile sunt insa doar una dintre activitatile cele mai comune ale celor 1,97 de miliarde de utilizatori de internet din toata lumea, dintre care 825,1 de milioane in Asia, 475,1 de milioane in Europa si 266,2 de milioane in America de Nord. Retelele sociale au prins elan mai mult ca niciodata, mai ales prin prisma Facebook care a ajuns la aproape 600 de milioane de utilizatori din toata lumea. Si nu in ultimul rand, publicarea de poze si clipuri video pe internet a ramas o activitate importanta.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
mail,
video,
poze
/actualitate/ce-s-a-intamplat-pe-internet-in-2010-7897372
7897372
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.