Ce s-a intamplat la conacul lui Liviu Dragnea, dupa victoria sa in CEx. - FOTO

Postat la 22 septembrie 2018 7157 afişări

Ce s-a intamplat la conacul lui Liviu Dragnea, dupa victoria sa in CEx. - FOTO

Gardul casei din Alexandria a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost vandalizat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Persoane neidentificate încă au scris “Demisia” cu vopsea galbenă pe gardul conacului.

La Poliţia Judeţeană Teleorman şi la Poliţia Municipală Alexandria nu s-a înregistrat nicio plângere pe această temă, potrivit purtătorului de cuvânt, scrie Liber în Teleorman.

 

Liviu Dragnea a câştigat, vineri, lupta cu opozanţii din partid. Victoria preşedintelui PSD a fost zdrobitoare în faţa celor care i-au cerut demisia de la şefia partidului şi din fruntea Camerei Deputaţilor.

 

Dintre cei 64 de lideri prezenţi în CEX, doar opt au votat pentru demiterea actualei conduceri. “Nu putem să o ţinem langa cu criticile în partid”, a spus Dragnea, iar primarul sectorului cinci a cerut excluderea Gabrielei Firea pentru că a prejudiciat imaginea partidului. Cererea să nu a fost însă supusă la vot.

 

Opt ore le-au trebuit liderilor PSD să discute scrisoarea nemulţumiţilor din partid în care se cerea, de la primul punct, demisia lui Dragnea din fruntea PSD şi înlocuirea sa cu Viorica Dăncilă. Dragnea a câştigat de departe răfuiala cu nemulţumiţii, dar rezultatul votului a fost incert.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.