Ce poţi face cu 20 de angajaţi: un trader de energie din Bulgaria ţinteşte afaceri de 100 mil. € pe piaţa românească

Autor: Radu Bostan Postat la 10 iunie 2013 367 afişări

Doar pentru abonaţii ZF Corporate

Ce poţi face cu 20 de angajaţi: un trader de energie din Bulgaria ţinteşte afaceri de 100 mil. € pe piaţa românească

OET - Obedineni Energiini Targovtsi OOD, un furnizor de energie din Bulgaria cu activităţi în România şi în celelalte state balcanice, intenţionează anul acesta să treacă pragul de 100 milioane de euro cifră de afaceri pe piaţa locală, după ce a încheiat 2012 cu un rulaj de 51 milioane de euro.

 

Compania a intrat în România în 2009 şi a reuşit după un an să ruleze afaceri de 25 milioane de euro cu doar opt angajaţi. În prezent, sucursala locală are circa 20 de salariaţi şi a ajuns să le furnizeze clienţilor în jur de 50.000 MWh pe lună, având o cotă de 1,63% din piaţa concurenţială, potrivit raportului anual al ANRE. Pentru anul acesta, obiectivul OET este dublarea cifrei de afaceri, iar planul de investiţii prin care firma speră să-şi atingă ţinta vizează extinderea capacităţii de tranzacţionare a energiei.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
piata,
bulgaria
/actualitate/ce-poti-face-cu-20-de-angajati-un-trader-de-energie-din-bulgaria-tinteste-afaceri-de-100-mil-pe-piata-romaneasca-10948298
10948298
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.