Ce mai lansează Life is Hard, compania clujeană care este una din vedetele BVB

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 04 august 2017 416 afişări

În România şi nu numai, foarte multe companii pierd sume importante de bani pentru că de multe ori se găsesc în situaţia în care nu pot să-şi valorifice rapid stocurile - mai ales cele perisabile - iar marfă ajunge în final să fie distrusă.

Ce mai lansează Life is Hard, compania clujeană care este una din vedetele BVB

Compania Life Is Hard S.A., dezvoltator de soluţii software pentru gestionarea afacerilor, anunţă startul proiectului 24Auction.ro - o platforma de licitaţii online care va ajuta companiile să îşi reducă pierderile şi să lichideze rapid capetele de stoc sau stocurile foarte perisabile, prin vânzare sau donaţii. Portalul web 24Auction.ro are adresabilitate B2B, iar dezvoltarea să beneficiază de finanţare europeană.

De cele mai multe ori, firmele sunt dispuse să-şi lichideze aceste stocuri chiar şi la preţuri care să le permită o recuperare cel puţin parţială a pierderilor, însă nu au la dispoziţie o soluţie de conectare rapidă cu clienţii interesaţi să facă astfel de achiziţii.

“24Auction.ro va aduce companiilor un beneficiu important: va pune împreună cererea cu oferta, într-un singur loc, pe verticale ale sectoarelor din economie. Cei interesaţi de “chilipiruri” vor şti unde să le caute, iar cei care vor să îşi minimizeze pierderile vor avea o unealtă prin care să vândă marfă din stoc”, menţionează Erik Barna, CEO-ul companiei Life Is Hard S.A.

Toate operaţiunile se vor desfăşura exclusiv online, iar portalul va oferi utilizatorilor mai multe mecanisme de licitaţie cum ar fi modelul Olandez, Ungar, Francez (Mise en Venţe), blînd auction etc.

De asemenea, platforma va permite şi donarea de produse, că varianta de lichidare a stocurilor deţinute de companii.

Portalul va fi dezvoltat în decurs de 18 luni, începând cu dată de 02.08.2017 şi beneficiază de o finanţare Europeană prin Programul Operaţional de Competitivitate.

Valoarea totală a contractului este de 1.905.884, 98 lei.

Cu 13 ani experienţă în dezvoltarea de aplicaţii pentru piaţă B2B din România şi 5 ani de creştere accelerată a cifrei de afaceri, LIFE IS HARD S.A. este prima companie românească de software listată la Bursă de Valori Bucureşti - piaţă AeRo.

Rezultatele companiei au fost confirmate de prezenţa, doi ani la rând (2014, 2015), în topurile Deloitte CE Technology Fast 50 şi în Top Deloitte FAST 500 EMEA (include Europa, Middle East And Africa), iar în 2015 compania a câştigat la Londra, în cadrul IT EUROPE AWARDS, marele premiu la categoria BEST ERP/CRM SOLUTION OF THE YEAR.

Compania LIFE IS HARD S.A. are sediul central la Cluj-Napoca şi face parte din grupul APS, controlat de antreprenorul Cătălin Chiş.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.