Ce legi pregăteşte Guvernul: fertilizarea in vitro şi regimul stupefiantelor

Autor: Mihai Mitrica Postat la 04 septembrie 2011 30 afişări

Guvernul şi-a propus ca până în noiembrie să fie adoptată în Parlament legea salarizării bugetarilor în 2012, iar până în decembrie să se aprobe legi privind sistemul de plată a pensiilor private şi a alocaţiilor pentru copii şi familie.

Legea de aplicare a Codurilor de procedură civilă şi penală figurează, de asemenea, pe lista Guvernului. Termenele de adoptare au fost precizate pe lista priorităţilor legislative ale Guvernului pentru cea de-a doua sesiune ordinară a anului 2011.

Printre priorităţile Guvernului se numără însă şi proiecte precum cel privind reproducerea umană asistată medical cu terţ donator, modificarea regimului juridic al plantelor, al substanţelor şi preparatelor stupefiante şi psihotrope, dar şi modificarea legii de organizare şi funcţionare a activităţilor şi a practicilor de medicină complementară/alternativă.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-legi-pregateste-guvernul-fertilizarea-in-vitro-si-regimul-stupefiantelor-8694130
8694130
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.