Ce îşi doreşte Kim Jong-Un în anul 2019

Postat la 30 decembrie 2018 96 afişări

Liderul nord-coreean Kim Jong-Un a transmis că doreşte mai multe întâlniri oficiale cu omologul său sud-coreean Moon Jae-In în anul 2019, pentru a atinge scopul denuclearizării peninsulei, au transmis reprezentanţii biroului prezidenţial sud-coreean, citaţi de Reuters.

Ce îşi doreşte Kim Jong-Un în anul 2019

Kim Jong-Un i-a trimis o scrisoare lui Moon Jae-In prin care şi-a manifestat mulţumirea faţă de colaborarea celor două ţări în anul 2018, care s-a concretizat prin trei summit-uri, după conflictul generat de programul nuclear şi balistic al Coreei de Nord.

Liderul nord-coreean şi-a manifestat regretul faţă de imposibilitatea sa de a face o vizită în Seul în anul 2018 şi a anunţat că este determinat să realizeze acest lucru în viitorul apropiat.

Sursa: mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kim jong un,
coreea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.