Ce îi aşteaptă pe turişti în acest weekend la mare

Postat la 29 aprilie 2016 56 afişări

Ce îi aşteaptă pe turişti în acest weekend la mare

În doar câteva ore staţiunea Mamaia va fi cel mai căutat loc de pe întreg litoralul. Mii de turişti sunt aşteptaţi să petreacă Paştele şi ziua de 1 Mai în „capitala distracţiei", scrie Digi 24

Concerte, spectacole şi festivaluri de muzică, asta îi aşteaptă pe turiştii care vor alege litoralul românesc, de 1 Mai. Nordul staţiunii Mamaia va fi gazda festivalului The Mission Dance Weekend. Aici vor mixa cei mai în vogă DJ ai momentului: Luciano, Rosario Internullo şi Adrian Eftimie.

În cluburile din Mamaia vor fi organizate petreceri tematice şi concerte Carla's Dreams, Delia şi Pepe.

Sâmbătă, în Piaţeta Perla din Staţiunea Mamaia, începand cu ora 16.00 vor avea loc demonstraţii de Taekwondo şi o piesă de teatru.

Turiştii vor putea admira Mamaia şi de la înălţime. Telegondola va fi funcţională, iar autobuzele etajate vor circula prin Constanţa.

Agenţii de turism estimează că peste 35.000 de turişti vor ajunge la mare, cei mai mulţi în Mamaia, Vama Veche şi Eforie.

Până luni, 30 de DJ vor mixa zi şi noapte pe litoral.  „Avem în jur de 30 şi ceva de DJ internaţionali. Ca headline sunt Luciano, Sven Vath, Sasha, Magda, Guy Gerber,” precizează Daniel Vlad, organizator.

Citiţi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-ii-asteapta-pe-turisti-in-acest-weekend-la-mare-15277869
15277869
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.